Priopćenje za javnost

  • 19.08.2017.

Poštovani građani i građanke, dragi sugrađani grada Metkovića a i šire, sa ovim priopćenjem želim demantirati zlonamjerne natpise u medijima i društvenim mrežama, da su pripadnici JVP Metković napali gradonačelnika Grada Metkovića gospodina Dalibora Milana, što je uistinu krivotvorina bolesnih umova koji sigurno ne vole vatrogastvo, a koji na žalost koriste pojedine medije i društvene mreže u ostvarenju takvih nauma sa meni nepoznatim namjerama.

Vama je poznato da se vatrogasci ne bave politikom nego svojim poslom u skladu sa Zakonom o vatrogastvu i sa svojim internim aktima.

Gradonačelnik Dalibor Milan je legalno sa svojim političkim partnerima osvojio vlast u gradu Metkoviću!

Gradonačelnik i njegovi zamjenici su alfe i omege za funkcioniranje svih gradskih ustanova od kojih je JVP Metković samo jedna. Gradonačelnik je jedina osoba odgovorna za funkcioniranje Zaštite od požara u gradu Metkoviću i jedina koja se pita u smislu odgovornosti za istu!

Stoga kao v.d. ravnatelj-zapovjednik JVP Metković najoštrije osuđujem napade na gradonačelnika Dalibora Milana i pokušaj politizacije vatrogasne struke i posla, a sve medijske kuće koje prate rad vatrogastva pozivam u Javnu vatrogasnu postrojbu Metković da se na licu mjesta uvjere u postignuća i rad JVP Metković.

S štovanjem!

v.d. ravnatelj – zapovjednik JVP Metković

Nikica Zovko